BR Bonheiden Rijmenam

Home/kandidaten BR contact BR nieuws

 
Yves Goovaerts

  yves goovaerts


  Beste inwoners van Bonheiden-Rijmenam,

Op 14 oktober vind je mij terug op de kiezerslijst van de partij BR.
Ik stel me even aan u voor.

Ik ben Yves Goovaerts, al 47 jaar geboren en getogen Bonheidenaar en 20 jaar zaakvoerder van de firma Goovaerts en Zoon, sanitair en verwarming.
Een zaak die ik overnam van mijn vader.
Ik ben al 12 jaar gemeenteraadslid en fractieleider van BR, een partij die onafhankelijk, zonder inmenging van de nationale politiek, de belangen van de inwoners behartigt. Door deze onafhankelijkheid kunnen we kort op de bal spelen en de nodige aandacht geven aan de noden van de burgers van Bonheiden-Rijmenam. Als voorzitter van de middenstandsvereniging “De Stieweg”, lid van de lokale raad van de economie, lid en medeoprichter van “de wielervrienden van de Stieweg” en voormalig lid van de sportraad en verschillende sportverenigingen, heb ik vele sociale contacten en ervaring om mij ten volle in te zetten.
Bonheiden-Rijmenam bruist van energie. Het is daarom nodig dat er meer aandacht wordt besteed aan verenigingen in de breedste zin van het woord: sport, cultuur, sociaal engagement, hobby’s in alle mogelijke vormen. Verenigingen zijn immers het kloppend hart van elke gemeente: ze brengen alle leeftijdscategorieën samen en zorgen voor amusement, ontspanning, educatie , sociale controle, integratie en uiteraard ook steun en hulp voor wie het moeilijk heeft. Onze gemeente heeft nood aan een betere ruimtelijke ordening, infrastructuur en een evaluatie van onze mobiliteit. Ik ga voor een aantrekkelijke dorpskern en straten waarin fietser en auto in harmonie samen kunnen voortbewegen. Mijn sterke sociale interesse is voor mij het voornaamste motief om aan politiek te doen. Ik wil op een positieve en constructieve manier verder bouwen aan deze prachtige gemeente. Ik hoop dat ook u mijn inspanningen voor de gemeenschap waardeert en bijgevolg op 14 oktober voor mij stemt.


Vriendelijke groeten
Yves Goovaerts,

BR30  plaats 3  op lijstnummer 7

 Email

+32 15 55 01 83