BR Bonheiden Rijmenam

Home/kandidaten BR contact BR nieuws

 


Hilde Smets


  Hilde Smets


Beste dorpsgenoten van Bonheiden en Rijmenam,


Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen stond ik voor het eerst op de lijst van BR30 en werd ik ook verkozen. Sindsdien combineer ik met veel plezier en inzet mijn werk als verkoopster met mijn mandaat als raadslid en als lid van het vast bureau (dagelijks bestuur) van het OCMW van Bonheiden-Rijmenam.

Voordien was ik 23 jaar actief in de lokale horeca  (achter de toog van ’t Preekhoekje en Den Tots). Zowel in mijn beroepsleven als in het OCMW leerde ik veel mensen kennen met hun vreugde maar ook met hun miserie.
Ook al is Bonheiden-Rijmenam een welvarende gemeente, toch zou men ervan versteld staan hoeveel noden en zelfs verdoken armoede er bij ons nog te vinden zijn. Voor deze groep mensen heb ik mij de voorbije jaren met hart en ziel ingezet en dat werk zou ik in de volgende bestuursperiode verder willen inzetten.

Belangrijke aandachtspunten zijn voor mij:
•    Een degelijk dienstencentrum verder uitbouwen
•    Zorgen voor betaalbaar wonen (en huren)
•    Ijveren voor gezonde financiën van de gemeente
•    Zorgen dat onze straten ook ’s avonds veilig zijn door voldoende verlichting. Onze gezinnen en bedrijven betalen daarvoor via hun elektriciteitsfactuur. We hebben er dus recht op.
Op mijn inzet kan u rekenen. Ik hoop dat ik mijnerzijds op uw steun mag rekenen bij de verkiezingen.


BR30 plaats 2 op lijst nummer 7

E-mail

        
+32 472 89 70 42