BR Bonheiden Rijmenam

Home/kandidaten  BR contact BR nieuws

 
Frans Uytterhoeven

                                            


Frans Uytterhoeven
•    Echtgenoot van Erna Vertommen
•    Vader van Wendy en Conny en “Vake Rijmenam” van Hanne, Lars en Anke
•    Technisch leraar op rust
•    Medestichter van wielertoeristenclub De Wandelaars te Rijmenam,
•    Voorzitter van wielerclub De Rijmenamse Wielervrienden, organisatie  Memorial Van Coningsloo , Prins der Nieuwelingen  en Beker van België voor Junioren tijdens jaarlijks wielerweekend te Bonheiden-Rijmenam
•    Lid hoofdbestuur Wielerbond Vlaanderen – afdeling Antwerpen

Kandidaat met politieke ervaring :
Reeds 24 jaar ervaring in de politiek van onze gemeente waarvan
5 jaar als schepen van onderwijs, personeel, middenstand en informatica.
 
Eerlijkheid, vastberadenheid en duidelijke communicatie zijn mijn stokpaardjes.
 
Met de keuze voor de Partij BR (Bonheiden-Rijmenam) kan en wil ik mij op een gemotiveerde en tegelijkertijd neutrale manier inzetten voor àlle inwoners van onze gemeente.

Mijn belangrijkste aandachtspunten en ambities voor de komende legislatuur :

•    Door mijn 25 jaar onderwijservaring gaat mijn aandacht in de eerste plaats naar de toekomst van onze gemeente, namelijk de opleiding van onze jeugd. Als gewezen schepen van onderwijs ben ik fier dat ik samen met het BR team tijdens de vorige legislatuur de aanzet, aanvang en het bekomen van Vlaamse subsidies van en voor de nieuwbouw van onze huidige gemeentelijke kleuterschool  « GEKKO » heb kunnen realiseren. Ik zal er ook voor ijveren om de jeugdbib in Rijmenam te behouden.
•    Veilig verkeer op het ganse grondgebied van onze gemeente moet voor iedere gebruiker een prioriteit zijn, waarbij mijns inziens meer aandacht besteed moet worden aan snelheidscontroles.
•    De toegankelijkheid van sportbeoefening en ontspanningsbeleving voor iedere inwoner is mijn derde pijler. Een gemeente met veel sport- en ontspanningsmogelijkheden is een gezonde gemeente.
Als ik merk hoe Bonheiden-Rijmenam het jaarlijkse wielerfestijn
beleeft, hoeveel plezier kinderen beleven aan sport en ontspanning, met welke belangstelling het jaarlijkse internationale dansfeest wordt gevolgd enz… dan weet ik zeker dat we dit moeten koesteren, ondersteunen en uitbouwen daar waar mogelijk.
•    Ik draag het verenigingsleven in onze gemeente een warm hart toe. In 2013 werd door mijn toedoen ervoor gezorgd dat de zaal Martinus te Rijmenam door de gemeente werd aangekocht. Mijn ambitie is om deze polyvalente ruimte te verfraaien, uit te breiden en te laten voldoen aan de nodige veiligheidsnormen zodat elke vereniging van onze gemeente hiervan kan gebruik maken.

Tenslotte ben ik ook zeer verheugd om te melden dat de politieke vonk ook op mijn oudste dochter Wendy is overgeslagen. Zij stelt zich ook kandidaat op de BR-lijst en zal met haar eigen accenten haar eerste stappen in de gemeentepolitiek zetten.
Wanneer U mee achter mijn standpunten en ambities staat, vraag ik u op de BR lijst te stemmen en de 23ste plaats – lijstduwer -  aan te duiden.

 

Frans Uytterhoeven

BR30 plaats 23 op lijst nummer 7


Broekstraat, 24 2820 Bonheiden-Rijmenam

 Email

015/51.39.27 of 0495/10.39.17