BR Bonheiden Rijmenam

BR doet het voor u BR ervaring en zekerheid BR contact BR nieuws

BR-Nieuws


Eddy Stevens

  Eddy Stevens

De motivatie om aan deze verkiezingen met een neutrale partij mee te doen is ingegeven om de Bonheidense bevolking te helpen,en bij te staan inzake sommige punten die hem nauw aan het hart liggen. 
Als zaakvoerder van het transportbedrijf Eddy Stevens,dat instaat voor nationaal en internationaal vervoer Europese en Belgische wegen zijn geen geheim voor mij.

Mede daarom willen we het verkeersbeleid in onze gemeente aanpakken en zeker bepaalde straten terug vrij maken voor het verkeer. Ook de dagelijkse files in het centrum,waarover de huidige meerderheid meestal zwijgt (onbegrijpelijk dat over de dagelijkse portie fijn stof wordt gezwegen) moet herzien worden.

Al sinds 1995 ben ik lid van KV-Bonheiden en momenteel voorzitter van deze club. 
Dierenwelzijn ligt mij eveneens nauw aan het hart en mijn dochter wint bijna wekelijks een prijs met haar border collies.Daarom doe ik dan ook mee aan de komende verkiezingen om  o.m. het financieel beleid van de gemeente mee te bepalen zodat sommige toestanden kunnen verbeterd worden.

Ik wil eveneens het accent leggen op financiële en materiële steun voor clubs die een degelijke en ruime jeugdwerking hebben,hetgeen in onze buurt gemeenten ten volle gebeurt. Onder meer de aanleg van een kunstgrasveld voor voetbalclubs KV Bonheiden en VC Rijmenam is in de toekomst zeker nodig.

lijst BR30  plaats  7

 Eddy Stevens
Eksterveldlaan 47

Bonheiden

0477/348379

Email

BR-Nieuws