BR Bonheiden Rijmenam

Home/kandidaten  BR contact BR nieuws

 
Conny Van Loock

  Conny Van Loock


Beste inwoners,

Sta mij toe mij even voor te stellen: ik ben Conny Van Loock, 44 jaar en geboren en getogen in Rijmenam. Sinds 1998 ben ik gehuwd met Jessy Genouw. Na mijn studies als boekhouder in Leuven ben ik enkele jaren tewerkgesteld geweest in een internationaal bedrijf. Sinds kort werk ik als hulpboekhouder op een boekhoudkantoor. Ik ben tevens lid van het bestuur van MTC The Walkers.

Mijn keuze om het politiek wandelpad te betreden zit bij mij waarschijnlijk in de genen. Mijn vader Willy Van Loock (gepensioneerd postbode) heeft verschillende jaren als gemeenteraadslid gezeteld en heeft mij een beetje het klappen van de zweep meegegeven.

De keuze voor de lijst van BR30 was voor mij zeer eenvoudig. Een onafhankelijke partij die al 30 jaar haar eigen boontjes dopt zonder partijfinanciering. De rode draad doorheen de 24-jarige periode waarin BR de gemeente bestuurde is het correct financieel beheer van de gemeentefinanciën.  Daarvoor kan ik, vanuit mijn opleiding en mijn job,  alleen maar bewondering opbrengen. Het blijft immers uiterst  belangrijk om de financiële middelen op een correcte manier aan  te wenden, om zo tot concrete en betaalbare realisaties te komen.

BR30 heeft bovendien steeds gezorgd voor een omgeving waar  het kwalitatief goed is om te wonen. Ook deze strategie wil ik mee  verder uitbouwen in al haar facetten; daarbij is de verkeers- en individuele  veiligheid voor mij prioritair. En uiteraard is ook milieubeleid een belangrijk thema waar heel wat werk aan de winkel is.

Net zoals mijn vader wil ik mijn schouders zetten onder een bestuur waarin BR een beleid op maat van de Bonheidenaren en de Rijmenammers realiseert. Hopelijk gunt u mij die kans en schenkt u mij uw vertrouwen op 14 oktober.BR30  plaats 20 op lijst nummer 7

Conny Van Loock

Sint Elooisweg, 30 – 2820 Rijmenam
015/51.59.45 – 0474/87.85.56

 Email